top of page

SÄILYTYSEHDOT

1. Asiakas on todennut säilytystilan laitteineen olevan siinä kunnossa, kuin paikalliset olosuhteet ja kiinteistön ikä huomioiden voi kohtuudella vaatia ja hyväksyy sen siinä kunnossa kuin se nyt on.

 

2. Maksamalla sovitun säilytysmaksun asiakas sitoutuu noudattamaan jäljempänä mainittuja ehtoja. Säilytysmaksu maksetaan, kun säilytyssopimus allekirjoitetaan.
 

3. Asiakkaalla on oltava vähintään voimassa oleva varkaus- ja palovakuutusta säilytyskauden ajaksi. Mikäli asiakas ei ole vakuuttanut säilytyskohdetta säilytyskauden ajaksi, hän vastaa kaikista ulkopuolisten tapahtumien aiheuttamista vahingoista. KOY Nakkila Storage ei myöskään vastaa säilytyskohteeseen jätetyistä tavaroista.
 

4. Kaasupullojen ja muiden vaarallisten aineiden tuominen säilytykseen on kielletty. Palovaarallisten aineiden säilytyksessä ja käytössä on noudatettava paloturvallisuusmääräyksiä.
 

5. Ajoneuvojen, veneiden ja maatalouskoneiden yhtäjaksoista kausisäilytystä on halleissa A1.2, A3 ja C5.2. Säilytyksen aikana asiakas ei pääse korjaamaan, huoltamaan, pesemään säilytyskohdettaan.
 

6. Halleissa C1, C2, C3 ja C4 on lukolliset liukuovet. Asiakkaalle luovutetaan oma avain jolloin säilytyskohteen käyttö on aina mahdollista.
 

7. Erillisten sähköpistokkeiden käytöstä veloitetaan sähköä 20 snt/kwh kulutuksen mukaan.
 

8. Lämpimät pienvarastot hallissa A2 ovat ainoastaan säilytystä varten. Pienvarasto-ovien lukitus tapahtuu asiakkaan

omalla lukolla ja avaimella.
 

9. Säilytykseen ei sisälly KOY Nakkila Storage osalta muita palveluita kuin säilytyskohteiden tai irtaimen säilyttäminen sille varatussa paikassa.
 

10. KOY Nakkila Storage ei ole korvausvelvollinen asiakkaan säilytyskohteiden tai irtaimeen säilytyksen aikana tulleista vioista tai häiriöistä (esim. akun tyhjeneminen, rengaspaineiden alentuminen, polttoainejärjestelmän tukkeutuminen, ruostuminen jne.)
 

11. KOY Nakkila Storage ei ole korvausvelvollinen säilytyskohteiden tai irtaimeen tulleiden vaurioiden osalta jos vaurioiden aiheuttaja on eläin (lintu, jyrsijä, mato jne.)
 

12. Säilytykseen ei sisälly KOY Nakkila Storagen osalta muita palveluita kuin säilytyskohteiden tai irtaimen säilyttäminen sille varatussa paikassa
 

13. Asiakaspalvelumme palvelee ma-pe klo 9:00-17:00. Tee varaukset soittamalla numeroon 0400 668 079 tai lähettämällä sähköpostia: myynti@nakkilanverstas.fi
 

14. Sovi säilytyskohteiden tuonnista ainakin 5 päivää aikaisemmin! Mikäli joudut perumaan, ilmoitat siitä hyvissä ajoin.

kts. kohta 16.
 

15. Sovi säilytyskohteiden noudosta ainakin 5 päivää aikaisemmin. kts. kohta 16.

16.  Kohteet tulee toimittaa ja noutaa arkisin asiakaspalvelumme aukioloaikoina (ma-pe klo 9:00-17:00 ), ennakkoon sovittuna ajankohtana, muina aikoina tehdyistä toimenpiteistä veloitamme 40€ vastaanotto/nouto.

Vuokrauspyyntö/tiedustelu

KAUSISÄILYTYSHINNAT MIN5KK

Lyhyempiin säilytysaikoihin lisäämme noutomauksun 40 €

VUOKRA-AIKA
VALITSE LASKUTUKAUSI

Tutustuthan ylläoleviin vuokrausehtoihimme

Pyyntösi on vastaanotettu, palaamme sinulle mahdollisimman pian.

bottom of page